Toppturguiding

Vi ligger midt i hjertet av Sunnmørsalpene som gir oss et unikt utgangspunkt for toppturguiding, gjennom årets fire årstider. Stadig flere får øynene opp for Sunnmørsalpene og hva dette fjellmassivet kan gi oss av opplevelser. I lang tid har lokalmiljøet holdt på hemmeligheten om det urørte og ville landskapet, men stadig blir vi mer åpne for at også andre ønsker å få glede av det Sunnmørsalpene har å tilby.

Vi har inngått samarbeid med flere lokale aktører for å skape et helhetlig og unikt tilbud for de som ønsker å ta del i og nyte alpene. Her er mennesker som har benyttet disse områdene i en mannsalder og for ikke å glemme lærdommen fra de pionerne som startet det hele for mer enn hundre år siden. Fjellene her oppe er åpne for alle og det er ingenting i veien for å komme hit å bruke fjellene. Vi gir dere gjerne tips og råd om dere ønsker det, men en må ikke glemme at den lokalkunnskapen vi sitter inne med og kan ta med på turen kan være uvurderlig for hver enkelt som ønsker og utforske nye områder.

Vi kan tilby klatreturer, tinderangling, toppturer med frikjøring i pudderparadis og langturer opp til en uke hvor du er innom fjell, fjord, setrer og vakre dalføre. Vi skreddersyr turer etter dine behov.

Mellom høye tinder og dype fjorder kan du ta del i et vakkert eventyr. Ta gjerne kontakt om du ønsker hjelp av oss til dette.

Ta kontakt for en prat om guidetilbudet vårt, og vi setter sammen en skreddersydd pakke som passer for dere!
+47 93 20 02 47
kontakt@hardhaussport.no