OFTE STILTE SPØRSMÅL

Her har vi samla noen av de mest vanlige spørsmålene vi blir stilt i butikken vår. Skulle du ha andre spørsmål, eller behov for kjøpshjelp, er det bare å slå på tråden eller gå til Facebook-sida vår.

Har dere en butikk?
Ja, vi har en butikk i Sykkylven på Sunnmøre. Strategisk plassert midt i Sunnmørsalpene. Vi er godkjent som Dynafit testsenter og det er muligheter for lån av utstyr før kjøp.
Er prisene i butikk forskjellig fra nett?
Våre priser på nett er de samme som i butikken. Vi jobber hard for å ha prisen på nett så riktige som mulig men det kan forekomme feil. Noe vi ber om forståelse for.
Når blir pakken levert?
Bestiller du varer før klokken 15:00 i ukedager sendes ordren samme dag. Bestiller du etter 15:00 sender vi ut ordren innen en virkedag fra ordren er lagt inn.I salgsperioder og i juletidene tar vi forbehold om lengre leveringstid.
Kan jeg angre på varen?
Angreretten foreløper over 30 dager, og gjelder alle varer.PS! Varer som er kjøpt på salg er det ikke mulig å bytte. Man må selv si ifra om angreretten benyttes, og sørge for at varen returneres i samme stand. Kunden må selv betale for fraktkostnader forbundet med returnering.
Kan jeg bytte varene til en annen størrelse?
Ja, det kan du. Skriv opp ønsket størrelse på retur/ bytteseddelen, og vi vil sende varen til deg om vi har den på lager. Det kan være lurt å føre opp kontonummeret ditt på returseddelen i tilfellet vi er utsolgt.
Hvordan betaler jeg?

I nettbutikken Hardhaussport.no kan du betale med:

Bank- og kredittkort
VISA og MasterCard kan brukes som betaling i nettbutikken. Kortbetaling har flere fordeler, blant annet slipper man oppkravsgebyr. Ved betaling med VISA eller Mastercard blir man videresendt til sikre sider for å fylle ut kortinformasjon og hvor selve betalingen skjer. Husk at man også benytter den samme påloggingsmekanismen som i nettbanken, ha derfor eventuelle kodebrikker tilgjengelig. Hardhaussport har ikke tilgang til noen informasjon angående ditt kort eller betalingen. Det aktuelle beløpet reserveres på ditt kort, men selve betalingen (trekket) vil ikke bli utført før varene fysisk sendes fra oss. Se over bestillingen en siste gang slik at all informasjon er korrekt. Hvis alt er riktig, trykkes "Bekreft ordre" for å sende bestillingen. Etter bekreftet bestilling vil det vises en spesifikasjon over bestillingen, samt ordrenummer. Dersom man vil endre på ordre som skal betales med VISA eller Mastercard, er løsningen foreløpig (dessverre) å slette bestillingen og legge den inn på nytt.. Vennligst ta kontakt med Hardhaussport for å gjøre dette.

Postoppkrav
Ved valg av oppkrav som betalingsmåte kommer bestillingen i oppkrav til deg. Noen leveringsmåter (eks. Hjem på Døren med Posten) krever betaling med bankkort, postbudet kan ikke ta i mot kontanter.

Betaling i butikken i Sykkylven
Ved henting i butikken i Sykkylven (Bakkedamsvegen 20), er det mulig å betale med vanlig bankkort (Bankaxept) eller kredittkort og kontanter.

Klarna faktura og konto
Med Klarna faktura og konto kan du kjøpe nå og betale senere. Klarna konto gir deg i tillegg mulighet for å handle hos flere og få en felles faktura!